Mali: Volio bih da ostanem da radim s Vučićem

On je istakao i da nije on "fantom" koji je rušio noću u beogradskom naselju Savamala, kao i da nije osoba koja može da utvrdi ko je to uradio, već da je to posao nadležnih državnih organa
1 komentar(a)
Siniša Mali, Foto: Betaphoto
Siniša Mali, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 05.06.2017. 06:53h

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je da bi volio da "ostane" i pomogne u državnim poslovima i da dalje radi sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Nisam ja daleko ni da ostanem i da se bavim možda na neki drugi način Beogradom, da pomognem novom predsjedniku države, da pomognem Vladi. Sve zavisi od predsjednika Srbije. Razgovaraćemo. Volio bih da ostanem i volio bih da i dalje radim sa njim", rekao je Mali za "Blic".

On je kazao i da priznaje da se nije snašao u politici i da nije znao da odgovori na "besmislene optužbe".

"Priznajem da se nijesam snašao u politici i da nijesam znao da odgovorim na besmislene optužbe, a pri tome mi niko ništa loše nije rekao da sam vodio grad, niko mi nije rekao da je neki tender namješten, da je neka pogrešna investicija urađena", rekao je Mali.

On je istakao i da nije on "fantom" koji je rušio noću u beogradskom naselju Savamala, kao i da nije osoba koja može da utvrdi ko je to uradio, već da je to posao nadležnih državnih organa.

"Zarad svih nas hajde da sačekamo rezultate tužilaštva i nadležnih organa pa da vidimo šta se tada stvarno desilo. Po meni neće bit iznenađenja, ali da ne prejudiciram ništa", rekao je Mali i upitao - liči li on na nekog ko bi stavio fantomku i rušio.

On je kazao i da živi od 102.000 dinara i ušteđevine koju je zaradio "u prethodnom životu".

Bonus video: