Vučić: Siniša Mali neće više biti gradonačelnik Beograda

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i sam je ranije najavio da neće još dugo biti na čelu grada, ne navodeći zbog čega planira da podnese ostavku niti kada
85 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 03.05.2017. 13:54h

Siniša Mali više neće biti gradonačelnik Beograda, izjavio je danas premijer Srbije Aleksandar Vučić. On je novinarima u Beogradu rekao da Mali uskoro više neće biti gradonačelnik, jer je zbog kampanje koja se vodi protiv njega nemoguće raditi u takvim uslovima. Vučić je dodao da za takvu odluku postoji većina u Skupštini grada Beograda. Premijer Srbije je rekao da će Mali ostavku podnijeti vjerovatno tokom ljeta, odnosno da neće čekati raspisivanje narednih lokalnih izbora u Beogradu. "Neće dugo biti gradonačelnik... Tokom ljeta će podnijeti ostavku, neće pred izbore", rekao je Vučić.

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i sam je ranije najavio da neće još dugo biti na čelu grada, ne navodeći zbog čega planira da podnese ostavku niti kada. Njegova bivša supruga Marija Mali nedavno ga je optužila da je stajao iza rušenja objekata u beogradskoj četvrti Savamala krajem aprila 2016. godine, ali i za mnoge druge nezakonite radnje u oblasti nekretnina i utaje poreza.

Bonus video: