Predstavnik LDP-a u RIK-u podnio ostavku

"Niko ne treba i nema pravo da relativizuje značaj protesta ignorišući zahtjeve studenata, baš kao što niko u njihovoj borbi, poslije svih prokockanih šansi, ne smije sebično da traži novu stranačku priliku", istakao je LDP
0 komentar(a)
LDP, Foto: Facebook
LDP, Foto: Facebook
Ažurirano: 10.04.2017. 10:22h

Predstavnik Liberalno demokratske partije (LDP) u Republičkoj izbornoj komisiji (RIK) Dragan Ninković podnio je danas pisanu ostavku i više neće učestvovati u radu RIK-a, saopštio je LDP.

U saopštenju se navodi da je ostavka rezultat želje da se izadje u susret zahtjevima studenata koji protestuju već sedam dana na ulicama najvećih gradova u Srbiji.

"Situacija u kojoj smo se našli poslije izbora ukazuje da smo duboko podijeljeno društvo koje ne uspeva da pronađe zajednički jezik i odgovori na najvažnija pitanja od kojih zavisi budućnost svih", piše u saopštenju.

Dodaje se da zbog neprihvatljivih slabosti političara, žrtve neodgovornosti i vlasti i opozicije postaju upravo oni koji svoju budućnost treba da traže u Srbiji.

"Niko ne treba i nema pravo da relativizuje značaj protesta ignorišući zahtjeve studenata, baš kao što niko u njihovoj borbi, poslije svih prokockanih šansi, ne smije sebično da traži novu stranačku priliku", istakao je LDP.

Bonus video: