BIVŠI PREDSJEDNIK SE OGLASIO NA TWITTERU

Tadić podržao proteste: Za budućnost demokratije

Studenti, kojima su se pridružili i građani u utorak veče prošetali su ulicama grada. Oni tvrde da su se samoorganizovali i da su na ulice izašli jer su nezadovoljni rezultatima predsjedničkih izbora na kojima je pobijedio Aleksandar Vučić
81 pregleda 1 komentar(a)
Boris Tadić, Foto: Betaphoto
Boris Tadić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 05.04.2017. 10:05h

Lider Socijaldemokratske stranke i bivši predsjednik Srbije poslednji je u nizu političara koji su otvorili nalog na Tviteru. U prvom tvitu Tadić je podržao studente koji su u ponedeljak i utorak bili na ulicama gradova Srbije, piše "Nedeljnik"

"Pozdravljam mirne proteste građana koji dižu glas protiv neregularnih izbornih procesa i za budućnost demokratije u Srbiji", tvitnuo je Tadić.ž

Studenti, kojima su se pridružili i građani u utorak veče prošetali su ulicama grada. Oni tvrde da su se samoorganizovali i da su na ulice izašli jer su nezadovoljni rezultatima predsjedničkih izbora na kojima je pobijedio Aleksandar Vučić.

Među studentima sinoć je „kružio" umnožen tekst proglasa, u kojem se predsjednik Srbije poziva da „preduzme mjere za spasavanje države". Navodi se da polovina građana koja nije glasala na predsjedničkim izborima ima pravo da traži od „predsjednika države da reaguje u skladu sa zakletvom" i da „poništi protekle izbore za predsjednika Srbije", i da se organizuju novi.

Preporučujemo za Vas