Janković osniva pokret ili stranku?

Drugi izvor Blica iz Jankovićevog okruženja kaže da je planirano da se saradnja sa Demokratskom strankom nastavi, "ali kao dvije različite političke opcije"
1 komentar(a)
Saša Janković, Foto: Betaphoto
Saša Janković, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 05.04.2017. 07:42h

Saša Janković nastavlja političku karijeru i uskoro će osnovati pokret ili stranku, piše Blic i dodaje da se prema nezvaničnim informacijama, Janković sastao sa najbližim saradnicima iz "Apela 100" i razgovarao s njima o tome na koji način da nastavi političko dJelovanje.

Više od 30 govornika je na sastanku sa Jankovićem reklo da ideja koja je dobila podršku 17 odsto građana ne smije da propadne, da borba za vrijednosti koje je iznio Janković ne smije da stane i da tu energiju treba dalje razvijati u cijeloj Srbiji, rekao je listu jedan od učesnika sastanka.

Izvor lista je rekao da je dogovoreno da "političku borbu treba nastaviti kako bi energija koja je iskazana na ovim izborima poentirala na nekim sljedećim".

Drugi izvor Blica iz Jankovićevog okruženja kaže da je planirano da se saradnja sa Demokratskom strankom nastavi, "ali kao dvije različite političke opcije".

Bonus video: