Đukanović čestitao Vučiću: Crnu Goru i Srbiju vezuje vjekovno prijateljstvo

On, kako je dodao, vjeruje da će izbor Vučića za predsjednika Srbije biti novi podsticaj integracionim procesima, jačanju stabilnosti i daljem demokratskom i ukupnom razvoju Srbije, što će imati pozitivne efekte i na region u cjelini
32 komentar(a)
Milo Đukanović, Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Milo Đukanović, Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 03.04.2017. 16:02h

Lider Predsjednik Demokratske partije socijalista (DPS) Milo Đukanović čestitao je predsjedniku Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandru Vučiću pobjedu na predsjedničkim izborima, poručujući da je to potvrda snage SNS-a i podsticaj integracionim procesima Srbije.

„Vaša ubjedljiva pobjeda potvrda je snage Vaše partije i uspješnosti politike koju vdi Vlada Srbije, s Vama na čelu, na unutrašnjem i međunarodnom planu“, naveo je Đukanović u čestitki, saopšteno je iz DPS-a.

On, kako je dodao, vjeruje da će izbor Vučića za predsjednika Srbije biti novi podsticaj integracionim procesima, jačanju stabilnosti i daljem demokratskom i ukupnom razvoju Srbije, što će imati pozitivne efekte i na region u cjelini.

„Prije svega na jačanje svestranih odnosa i saradnje Crne Gore i Srbije, koje vezuje tradicionalna bliskost i vjekovno prijateljstvo, čemu ste i do sada davali poseba doprinos“, naveo je Đukanović.

Bonus video: