Marković čestitao Vučiću: Bliskost naših naroda upućuje nas na najtješnje veze

"Uvjeren sam da će Republika Srbija, uz Vaše snažno vođstvo, nastaviti da igra konstruktivnu ulogu na Zapadnom Balkanu, te da ćete i u Vašem novom mandatu biti iskreno posvećeni očuvanju mira, stabilnosti i šansi za evropsku perspektivu naših država"
10 komentar(a)
Duško Marković, Aleksandar Vučić, Foto: Gov.me
Duško Marković, Aleksandar Vučić, Foto: Gov.me
Ažurirano: 03.04.2017. 12:11h

Predsjednik Vlade Crne Gore Duško Marković uputio je čestitku Aleksandru Vučiću, povodom pobjede na predsjedničkim izborima u Republici Srbiji.

"Uvjeren sam da će Republika Srbija, uz Vaše snažno vođstvo, nastaviti da igra konstruktivnu ulogu na Zapadnom Balkanu, te da ćete i u Vašem novom mandatu biti iskreno posvećeni očuvanju mira, stabilnosti i šansi za evropsku perspektivu naših država. Sa posebnim zadovoljstvom ističem činjenicu da Vaša pobjeda na predsjedničkim izborima otvara novu perspektivu za intenzivnu saradnju Crne Gore i Srbije na svim poljima od zajedničkog interesa. Bliskost naših naroda upućuje nas na najtješnje veze, čemu ste Vi kao predsjednik Vlade Srbije davali nesumnjiv doprinos tokom prethodnih godina. Čvrsto vjerujem da je pred nama novo razdoblje snažne saradnje, zasnovane na povjerenju i prijateljstvu koje smo već izgradili", navodi se u čestiti Markovića.

Bonus video: