Jeremić: Režim planira da ukrade glasove; Selaković: Jeremić pozvao na rušenje poretka

"Pozivamo vas da se okupite ispred svojih biračkih mjesta kako bismo zajedno odbranili našu izbornu volju! Ne smijemo dozvoliti izbornu krađu, imamo obavezu da odbranimo demokratiju u Srbiji", piše na Fejsbuk profilu Jeremića
2 komentar(a)
Vuk Jeremić, Foto: Betaphoto
Vuk Jeremić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 02.04.2017. 18:32h

Režim planira da tokom posljednjeg sata, i po zatvaranju biračkih mjesta ukrade naše glasove, saopštio je danas na Fejsbuku kandidat za predsjednika Srbije Vuk Jeremić.

"Pozivamo vas da se okupite ispred svojih biračkih mjesta kako bismo zajedno odbranili našu izbornu volju! Ne smijemo dozvoliti izbornu krađu, imamo obavezu da odbranimo demokratiju u Srbiji", piše na Fejsbuk profilu Jeremića.

Član Predsjedništva Srpske napredne stranke (SNS) Nikola Selaković najoštrije je večeras osudio ovu izjavu Jeremića i kazao da je on (Jeremić) uputio otvoreni poziv svim kriminalcima na rušenje ustavnog poretka.

"Iako smo sve vrijeme mi, iz SNS, upozoravali javnost da Vuk Jeremić planira nasilje na ulicama i krvave obračune, jer je svjestan da ne može prinuditi ni pet odsto građana Srbije da glasa za njega, ovaj Jeremićev poziv ne samo što predstavlja kršenje Ustava i zakona Srbije, već je i najbrutalniji napad na demokratiju i slobodnu volju građana", rekao je Selaković.

Bonus video: