Stefanović: Prijetili i nudili mito da ubace 1.000 glasova za Vučića

Predstavnik Dveri u Novom Pazaru dodao je i da su njihovi posmatrači, uglavnom djevojke, napustili pojedina biračka mjesta u Novom Pazaru, jer su, kako je naglasio, bile izložene konstantnim prijetnjama i ucjenama
52 pregleda 0 komentar(a)
izbori Srbija, Foto: Betaphoto
izbori Srbija, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 02.04.2017. 17:10h

Predsjednik Gradskog odbora Dveri u Novom Pazaru Marko Stefanović izjavio je danas da je grupa nepoznatih muškaraca pokušala, uz mito i prijetnje, da ubaci 1.000 popunjenih listića u kutiju na biračkom mjestu 86, u Ulici generala Živkovića.

"Grupa nepoznatih osoba nudila je članovima biračkog odbora mito kako bi dozvolili da se ubaci 1.000 glasova za Aleksandra Vučića. Svi članovi biračkog odbora i čuvari kutija su ostali nemi, osim našeg člana Mirka Timotijevića, koji se usprotivio", rekao je Stefanović radiju Sto plus.

On je naveo da su nepoznati muškarci poslije toga napustili biračko mjesto, a da su na Timotijevića pritisak nastavili da vrše ostali članovi biračkog odbora.

"Govorili su mu da su svi oni za to da se ubace glasovi za Vučića, pa su nudili da se ubaci i određen broj glasova za Boška Obradovića, ali je on to sve odbio. Pozvao je i policiju, koja je došla i sačinila zapisnik", istakao je Stefanović.

Predstavnik Dveri u Novom Pazaru dodao je i da su njihovi posmatrači, uglavnom djevojke, napustili pojedina biračka mjesta u Novom Pazaru, jer su, kako je naglasio, bile izložene konstantnim prijetnjama i ucjenama.

Bonus video: