Radulović glasao, član biračkog odbora prijetio

Pošto je Radulović glasao na svom biračkom mjestu i spremao se da da izjavu novinarima jedan član biračkog odbora koji je nosio vidno obilježje učesnika izbornog procesa prišao je novinarima i kritikovao ih što snimaju Radulovića
1 komentar(a)
Saša Radulović, Foto: Twitter.com
Saša Radulović, Foto: Twitter.com
Ažurirano: 02.04.2017. 10:54h

Kandidat pokreta Dosta je bilo za predsjednika Srbije Saša Radulović pozvao je građane da u što većem broju izađu na izbore, bez obzira koga podržavaju jer je to jedina prilika da se promijeni aktuelna vlast.

Nakon što je glasao Radulović je rekao da Srbija živi već pet godina u mraku i da su današnji izbori prilika da se to promijeni.

"Velikom izlaznošću možemo da pobijedimo. Ti biraš. Ovo je tvoja zemlja, a ne Vučićeva korumpirana država", rekao je Radulović.

Pošto je Radulović glasao na svom biračkom mjestu i spremao se da da izjavu novinarima jedan član biračkog odbora koji je nosio vidno obilježje učesnika izbornog procesa prišao je novinarima i kritikovao ih što snimaju Radulovića.

Sa njim je bilo još nekoliko okupljenih građana koji nisu imali obilježja koja bi ukazivala da su članovi biračkog odbora.

Radulović je poručio da treba da budu pristojni i zaprijetio da će pozvati policiju, na šta su se strasti smirile.

Nakon što je Radulović napustio biračko mjesto isti član biračkog odbora koji je u međuvremnu skinuo legitimaciju sa istom grupom građana koji su ometali Radulovićevo obraćanje novinarima, prijetio je jednom snimatelju zbog toga što ga je snimao.

Bonus video: