Čanak: U takmičenju "ko će se više dodvoriti vođi" može doći i do gorih stvari

"Napasti ženu, Natašu Jeremić da je narko-bos to je uvredljivo, prije svega logički i za svakog poštenog čovjeka. Za to neko mora odmah da odgovara. Sudski. Predsjednik SNS mora reagovati, a on je koliko sam čuo reagovao. Taj potpredsjednik mora biti uklonjen sa funkcije, inače to znači da stranka stoji iza njega", rekao je Čanak
108 pregleda 2 komentar(a)
Nenad Čanak, Foto: Beta
Nenad Čanak, Foto: Beta
Ažurirano: 21.03.2017. 19:56h

Kandidat za predsjednika Srbije i lider Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenad Čanak izjavio je večeras da je ova kampanja jedna od najprljavijih i da se dugo nije tako nisko palo kao u slučaju kada je potpredsjednik Srpske napredne stranke Milenko Jovanov saopštio da je supruga predsjedničkog kandidata Vuka Jeremića, Nataša Jeremić vođa narko klana.

On je za televiziju N1 rekao da u ovom slučaju mora da odgovara onaj koji je izrekao klevetu i da tako nešto ne može da ostane na nivou "društvenih mreža, izvinjavanja ili neizvinjavanja".

"Napasti ženu, Natašu Jeremić da je narko-bos to je uvredljivo, prije svega logički i za svakog poštenog čovjeka. Za to neko mora odmah da odgovara. Sudski. Predsjednik SNS mora reagovati, a on je koliko sam čuo reagovao. Taj potpredsjednik mora biti uklonjen sa funkcije, inače to znači da stranka stoji iza njega", rekao je Čanak.

Čanak je dodao da je važno da napad na Natašu Jeremić bude posljednji napad na članove porodica političara i da u takmičenju "ko će se više dodvoriti vođi" može doći i do gorih stvari.

On je pozvao SNS da osudi i reaguje na izjavu Jovanova i time pokaže da ne stoji iza napada i dodao da pruža punu podršku Nataši Jeremić da izdrži napade.

Čanak je dodao i da su napadi na Natašu Jeremić i brata premijera Srbije Aleksandra Vučića neuporedivi, jer je Andrej Vučić aktivni član SNS i kao takav podložan kritici.

Bonus video: