Rašković Ivić: Gdje radi i čime se bavi brat Aleksandra Vučića

"’Zapamtite ime ovog mladog čovjeka Milenka Jovanova, podsjeća me na mene kada sam bio mlad’, rekao je Vučić i zaista ja vidim da Jovanov podsjeća po modusu operandi, po prljavštini, lažima i beskrupuloznosti koje iznosi", rekla je Sanda Rašković Ivić
277 pregleda 0 komentar(a)
Sandra Rašković Ivić, Foto: Screenshot (YouTube)
Sandra Rašković Ivić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 21.03.2017. 12:53h

Šefica poslaničke grupe "Nova Srbija - Za spas Srbije" Sanda Rašković Ivić izjavila je danas da je iznijeta beskurpulozna laž na račun predsjedničkog kandidata Vuka Jeremića i njegove supruge Nataše Jeremić samo zato što se Jeremić usudio da pita šta to rade brat i kum premijera Srbije Aleksandra Vučića.

Sanda Rašković Ivić je na konferenciji za novinare u Skupštini Srbije rekla da je premijer javna ličnost i da je red da građani Srbije znaju čime se to bavi njegov brat Andrej Vučić i kum Nikola Petrović, koji je bez adekvatne škole upravljao Elektromrežom Srbije.

Ona je kazala da je Natašu Jeremić kao upraviteljku narko kartela označio Milenko Jovanov, za koga je premijer prije izvjesnog vremena rekao da ga podsjeća na njega kada je bio mlad.

"’Zapamtite ime ovog mladog čovjeka Milenka Jovanova, podsjeća me na mene kada sam bio mlad’, rekao je Vučić i zaista ja vidim da Jovanov podsjeća po modusu operandi, po prljavštini, lažima i beskrupuloznosti koje iznosi", rekla je Sanda Rašković Ivić.

Ona je na konferenciji koju njena poslanička grupa održava svakog utorka i četvrtka, odnosno u danima kada su na sjednicama Skupštine predviđena pitanja poslanika, pitala ko je dozvolio snimanje predizbornog spota Aleksandra Vučića u skupštinskoj biblioteci.

Ona je kazala da javni prostor ne može da se koristi bez specijalne dozvole i da javne ustanove ne mogu da sponzorišu na bilo koji način predsjedničke kampanje.

Sanda Rašković Ivić je pitala Aleksandra Vučića i da li je tačno da je uslov za posjetu njemačkoj kancelarki Angeli Merkel bio potpisivanje predugovora za dolazak i poslovanje u Srbiju njemačke firme Tenis i da li je tačno da će predugovor biti potpisan tokom izborne kampanje.

Đorđe Vukadinović iz poslaničke grupe "Nova Srbija - Za spas Srbije" pitao je ima li mjesta odgovornosti za onoga ko je poslao aktivistu naprednjaka Milivoja Gajića, koji je poginuo, da na autoputu lijepi predizborne plakate.

Bonus video: