SNS: Janković direktno učestvovao u pravljenju afera

"Jankvoić je nastaviošetnju po Beogradu šireći svoje laži, lične frustracije i bijes, jer njemu i njegovim nalogodavcima očigledno ne ide po planu - koliko god se trudili, nikako ne uspjevaju da prevare građane i izazovu haos i nemire u Srbiji", ističe SNS.
1 komentar(a)
SNS, Foto: Srpska napredna stranka
SNS, Foto: Srpska napredna stranka
Ažurirano: 18.03.2017. 18:29h

Srpska napredna stranka saopštila je da je Saša Janković učestvovao u pravljenju lažnih afera i organizaciji protesta protiv Aleksandra Vučića.

Kako se navodi u saopštenju, Janković je to činio sa jednim jedinim ciljem - da on sjedne u neku od visokih državnih fotelja i nastavi da radi po nalogu određenih službi, "koje su sve samo ne srpske".

"Saša Janković, koji se prijepodne šeta sa separatistom Odžićem, svojim bliskim saradnikom koji se zalaže za nezavisnu Vojvodinu, a Republiku Srpsku naziva genocidnom tvorevinom, nastavio je poslijepodne šetnju po Beogradu šireći svoje laži, lične frustracije i bijes, jer njemu i njegovim nalogodavcima očigledno ne ide po planu - koliko god se trudili, nikako ne uspjevaju da prevare građane i izazovu haos i nemire u Srbiji", ističe SNS.

Bonus video: