Šešelj: Majka Rusija može pomoći da se Crna Gora vrati srpstvu

On je okupljenim članovima i simpatizerima SRS pristalicama na gradskom trgu u Kraljevu kazao da će uspješno obavljati dužnost predsjednika Srbije, kao i da će sa te funkcije kritikovati vlast za sve loše poteze
17 komentar(a)
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 17.03.2017. 15:26h

Kandidat za predsjednika Srbije i lider Srpske napredne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas na predizbornoj konvenciji u Kraljevu, da je na ovim izborima važno pobijediti "kako sva vlast u Srbiji ne bila u rukama Aleksandra Vučića".

"Važno je pobijediti na ovim izborima kako sva vlast u Srbiji ne bila u Vučićevim rukama, što nije dobro ni za Srbiju ni za Vučića. Prije više od 200 godina, demokratska politička teorija je usvojila princip podjele vlasti, da bi jedna vlast drugu kontrolisala", kazao je Šešelj na kraljevačkom gradskom trgu.

On je okupljenim članovima i simpatizerima SRS pristalicama na gradskom trgu u Kraljevu kazao da će uspješno obavljati dužnost predsjednika Srbije, kao i da će sa te funkcije kritikovati vlast za sve loše poteze.

Šešelj je rekao da jedino "majka Rusija Srbiji može da pomogne da se povrati Kosovo, prisajedini Republika Srpska, vrati Crna Gora srpstvu, i da u dogledno vrijeme diplomatskim putem oslobodimo Republiku Srpsku Krajinu".

Bonus video: