Radulović: Vučićevo partijsko zapošljavanje godišnje Srbiju košta milijardu eura

Ako je jednom penzioneru uzeo 3.000 dinara mjesečno, to je za ove dvije godine koliko traje smanjenje penzija više od 1.000 eura. To je cijena koju je svaki penzioner platio da bi se održala ova partijska mašinerija", kazao je Radulović
1 komentar(a)
Saša Radulović, Foto: Betaphoto
Saša Radulović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 15.03.2017. 16:22h

Kandidat pokreta Dosta je bilo (DJB) za predsjednika Srbije, Saša Radulović rekao je danas u Vranju da je njegov cilj pobjeda nad aktuelnim premijerom Aleksandrom Vučićem, jer, kako je naveo, cijenu njegove katastrofalne politike plaćaju građani.

Radulović je u gradskoj pješačkoj zoni, gdje se obratio Vranjancima, rekao i da "Vučićevo partijsko zapošljavanje godišnje Srbiju košta milijardu eura".

"Vučić je penzionerima oteo penzije ne zato da bi spasao državu od bankrota, nego da bi platio svoje partijsko zapošljavanje. Ako je jednom penzioneru uzeo 3.000 dinara mjesečno, to je za ove dvije godine koliko traje smanjenje penzija više od 1.000 eura. To je cijena koju je svaki penzioner platio da bi se održala ova partijska mašinerija", kazao je Radulović.

On je rekao da na predstojećim predsjedničkim izborima "i penzioneri i svi drugi građani Srbije imaju jednostavan izbor, da biraju izmedju svoje zemlje i Vučićeve partijske države".

Bonus video: