Beli: Vilu na Dedinju daću studentima, ja idem sa dragom u Ivanču

"Spremamo veliku feštu. Napravićemo putujući cirkus. Bijeli karavan će krenuti po gradovima Srbije i biće veoma upečatljiv"
81 pregleda 15 komentar(a)
Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Screenshot (YouTube)
Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 14.03.2017. 23:36h

Izaći ću iz vile na Dedinju i daću je studentima. Ja ću sa svojom dragom otići da živim u Ivanču - objavio je novinaru Blica Luka Maksimović, poznatiji kao Ljubiša Preletačević Beli, svoj prvi korak kao predsjednika Srbije, nakon pobjede u koju je, kaže, uvjeren.

U razgovoru za ovaj list on je najavio kampanju u svom stilu.

"Spremamo veliku feštu. Napravićemo putujući cirkus. Bijeli karavan će krenuti po gradovima Srbije i biće veoma upečatljiv", rekao je Beli, ne želeći da odaje sve detalje.

Na dileme da li će moći da to finansira s obzirom da su oko njega mladi ljudi bez stranačkoog budžeta on odgovara da će mu za svoje zamisli biti dovoljno oko četiri hiljade eura.

"Za neki dan treba javno da okačim koliko smo novca prikupili zahvaljujući dobrim ljudima koji su podržali nas i našu ideju. Imamo preko 500.000 dinara i više od toga. Mislim da ćemo imati dovoljno kako bismo realizovali ono što smo zamislili", objašnjava Preletačević.

Pored Mladenovca, kako piše Blic, Beli veliku podršku očekuje i u Kragujevcu, Kraljevu, Leskovcu, Novom Sadu i Nišu.

List podsjeća da je Beli dominatna tema na društvenim mrežama. Javljaju se analitičari, politički aktivisti, ali i bivše djevojke. Tako je juče i bivša Lukina djevojka Mina Smiljanić, kojoj je Beli kao tinejdžerki slomio srce, rekla da je on divan dečko i da ima i njenu podršku.

Preletačević je zahvalio opozicionim funkcionerima koji su pomogli da njegova kandidatura prođe, ali ne očekuje njihovu dalju podršku.

"To je bila podrška samo zbog kandidature jer svi želimo da skinemo vladajuću stranku. Ipak, ja sam više puta naglasio da mi ne treba pomoć političara i ostajem tome dosljedan", rekao je Beli za Blic.

Bonus video: