Šešelj: Mogu da pobijedim Vučića na predsjedničkim izbori

Šešelj je rekao da u kampanji "vodi dvostruku bitku" - da spriječi Vuka Jeremića i Sašu Jankovića da uđu u drugi krug i dodao da mu je u drugom krugu osnovni zadatak da pobijedi Vučića
4 komentar(a)
Vojislav Šešelj, Foto: Srpskaradikalnastranka.org.rs
Vojislav Šešelj, Foto: Srpskaradikalnastranka.org.rs
Ažurirano: 13.03.2017. 16:58h

Predsjednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je danas u Pirotu da samo on na tim izborima može da pobijedi predsjedničkog kandidata vlasti Aleksandra Vučića.

"Važno je pobijediti na predsjedničkim izborima da ne bi pobijedio Vučić jer bi onda sva vlast bila koncentrisana u jednim rukama", rekao je Šešelj novinarima.

On je napomenuo i da se mora spriječiti "da pobijede ovi prozapadni kandidati 'dosmanlije' za koje bi to bio početak povratka na vlast".

Šešelj je rekao da u kampanji "vodi dvostruku bitku" - da spriječi Vuka Jeremića i Sašu Jankovića da uđu u drugi krug i dodao da mu je u drugom krugu osnovni zadatak da pobijedi Vučića.

Upitan da li da može da pobijedi Vućića, odgovorio je da samo on može da pobijedi Vučića.

"Da li smatrate da je Jeremić u stanju da pobijedi Vučića. Apsolutno ne. Jeli u stanju Janković. Apsolutno nije. Ako iko može da pobijedi Vučića, onda sam to ja"; rekao je Šešelj.

Upitan da li će biti televizijskog duela sa Vućićem, on je odgovorio "da bi moralo da ga bude u drugom krugu predsjedničkih izbora".

Šešelj je rekao i da će se kao predsjednik Srbije striktno zalagati za poštovanje Ustava i zakona.

Bonus video: