Šešelj: Vučić neozbiljan političar sa neodgovornim izjavama

Šešelj je naveo da Vučić može da podnese ostavku, "nakon čega će biti raspisani novi parlamentarni izbori na kojima će narod pokazati svoju volju"
4 komentar(a)
Vojislav Šešelj, Foto: Beta-AP
Vojislav Šešelj, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 12.03.2017. 15:14h

Predsjednički kandidat Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj kritikovao je danas premijera i kandidata za predsjednika Srbije Aleksandra Vučića zbog najave da će se povući ako ne postane predsjednik države.

Šešelj je tokom posjete Braničevskom okrugu istakao da je Vučić "krajnje neozbiljan političar i da je njegova najava, da će se povući ako ne pobijedi na predsjedničkim izborima, izuzetno neodgovorna", prenijela je SRS.

On je istakao da Vučić ima obavezu da poštuje Ustav i Zakon i da nastavi da vrši svoju funkciju do sledećih parlamentarnih izbora, navodi se u saopštenju.

Šešelj je naveo da Vučić može da podnese ostavku, "nakon čega će biti raspisani novi parlamentarni izbori na kojima će narod pokazati svoju volju".

On je istakao je da je čvrsto uvjeren da će SRS na sledećim izborima ostvariti mnogo bolji rezultat nego na izborima 2016. godine.

Bonus video: