Beli Preletačević prikupio potpise za izbore

Na tviteru je objavljen i dio iz interne prepiske lidera Demokratske stranke DraganaŠutanovca u kojem on upozorava da ne treba sakupljati potpise za Preletačevića jer on direktno škodi Saši Jankoviću
120 pregleda 11 komentar(a)
Beli samo jako, Foto: Twitter
Beli samo jako, Foto: Twitter
Ažurirano: 12.03.2017. 07:55h

Kandidatpokreta "Sarmu probo nisi" Ljubiša Preletačević Beli prikupio je potpise za kandidaturu za predsjednika Srbije. Beli, čije je pravo ime Luka Maksimović, to je saopštio na društvenim mrežama. On sinoć nije mogao da precizira kada će danas predati potpise RIK-u.

Animiranje građana da daju potpise izvedeno je prethodnih dana uglavnom prekodruštvenih mreža, pa susinoć istim kanalima Preletačević i njegov iaktivisti uputili i zahvalnost za višesatnočekanje u kolonama.

Kampanju prikupljanja potpisa od petka popodne je javnopodržao i pokret Dosta je bilo. Lider tog pokreta Saša Radulovićobjavio je to odmah nakon što je sakupio dovoljno potpisa za sebe. On je kazao da će se sa Preletačevićem povećati izlaznost na izborima i smanjiti šanse Aleksandra Vučića da pobijedi u prvom krugu. "Cilj na ovi mizborima je pobjeda protiv Vučića. Ona se postiže velikom izlaznošču i Beli mnogo pomaže", naveo je Radulović.

Na tviteru je objavljen i dio iz interne prepiske lidera Demokratske stranke Dragana Šutanovca u kojem on upozorava da ne treba sakupljati potpise za Preletačevića jer on direktno škodi Saši Jankoviću.

Bonus video: