Jeremić: Stati na put usponu kriminala i korupcije

Jeremić je posjetio i Parohijski dom slovačke Evangelističke crkve, a tokom popodneva razgovaraće sa građanima na tribini u Sremskoj Mitrovici
2 komentar(a)
Vuk Jeremić, Foto: Beta
Vuk Jeremić, Foto: Beta
Ažurirano: 11.03.2017. 16:57h

Predsjednički kandidat Vuk Jeremić ocijenio je danas da se cijela Srbija suočava s korupcijom i organizovanim kriminalom i pozvao građane da izađu na izbore i glasaju za promjene. "U Sremu danas vedre i oblače siledžije koje su u direktnoj sprezi s porodicom na vlasti. Vi ovdje danas ne možete da se bavite iole ozbiljnijim poslom a da za to nijeste platili reket i dobili takozvanu zaštitu paradržavnih kriminalnih grupa", rekao je Jeremić prilikom obilaska Sremskog okruga. Kako se navodi u saopštenju njegovog izbornog tima, Jeremić je ocijenio da se tome mora stati na put odmah. "U suprotnom ćemo biti osuđeni na njihovu okupaciju. Zato pozivam građane da u što većem broju izadju na ove izbore i svojim glasom doprinesu da se ova situacija promijeni", rekao je Jeremić.

On je obišao domaćinstvo Jana Djurčika u Staroj Pazovi, gdje je razgovarao sa članovima Staropazovačkog udruženja poljoprivrednika. Jeremić je posjetio i Parohijski dom slovačke Evangelističke crkve, a tokom popodneva razgovaraće sa građanima na tribini u Sremskoj Mitrovici.

Bonus video: