Dveri: Vučić da prekreči grafite, policija zna ko su čačanski fantomi

Na fasadama zgrada u centru Čačka osvanuli su grafiti "Dveri ustaše", koje je gradski odbor Dveri danas oštro osudio, optuživši SNS da je to ona uradila jer joj smeta predsjednički kandidat Dveri Boško Obradović
1 komentar(a)
Boško Obradović, Foto: Beta-AP
Boško Obradović, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 11.03.2017. 10:38h

Predsjednik pokreta Dveri Boško Obradović poručio je predsjedničkom kandidatu vladajuće koalicije Aleksandru Vučiću da u Čačku prvo prekreči grafite.

Obradović od Vučića onda traži da policija u tom gradu omogući medijima i javnosti snimke onih koji su ispisivali grafite.

On je naveo da je jučerašnje ispisivanje grafita protiv Dveri snimljeno kamerom i da "policija odlično zna ko su novi čačanski fantomi".

"Ako SNS i Aleksandar Vučić nemaju šta da kriju - zašto bi imali nešto protiv da se objelodane ovi snimci i da kompletna javnost vidi lica onih koji su naružili naš grad, izuzev ako nijesu kao u slučaju rušenja objekata u beogradskoj Savamali bili pod fantomkama", navodi se u saopštenju.

U Čačku će danas biti održan predizborni miting vladajuće koalicije, čiji je kandidat za predsjednika Srbije Aleksandar Vučić.

Obradović je ocijenio da je jedino pitanje na predstojećim predsjedničkim izborima da li građani žele da Srbijom vlada "politička mafija, batinaši sa fantomkama i medijska tortura" ili da se država vrati narodu.

"To je jedino pitanje na ovim izborima: Ili oni koji su nas opljačkali i ponizili, ili mi koji samo hoćemo da živimo kao ljudi u sopstvenoj zemlji", naveo je Obradović.

Na fasadama zgrada u centru Čačka osvanuli su grafiti "Dveri ustaše", koje je gradski odbor Dveri danas oštro osudio, optuživši SNS da je to ona uradila jer joj smeta predsjednički kandidat Dveri Boško Obradović.

Takvih natpisa ima i po Beogradu.

Srpska napredna stranka je to demantovala navodeći da su Dveri to same uradile "da bi mogle da glume žrtve".

Bonus video: