Preletačević će se zalagati za legalizaciju marihuane: Da posadimo "domaćicu"

Preletačević je ocijenio da je pokretu "Beli - Samo jako" narod pomogao da prevaziđe mnogobrojne probleme na početku prukupljanja potpisa za kandidaturu, ali je i dalje najveći problem broj notara
3 komentar(a)
Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Betaphoto
Ljubiša Preletačević Beli, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 09.03.2017. 17:36h

Potencijalni kandidat za predsjednika Srbije Pokreta "Beli - Samo jako", Ljubiša Preletačević - Beli rekao je u Novom Sadu da je do sada sakupljeno 4.000 potpisa za njegovu kandidaturu, ali da je danas važan dan, jer se potpisi uporedo prikupljaju u devet gradova.

"Danas očekujem da će biti mnogo potpisa. Ovo je presudan dan jer smo u devet gradova, tako da mislim da će do nedjelje sve biti u redu sa kandidaturom", rekao je Preletačević agenciji Beta.

On je kazao da je danas došlo da ga podrži mnogo Novosađana i, "s obzirom na ovaj odziv građana koji su došli da daju potpis, očekujem pobjedu u prvom krugu".

Preletačević je kazao da je Vojvodina veoma važna tema u njegovoj kampanji, a rekao je i da će se uporedo zalagati za legalizaciju marihuane: "Vjerovatno ćemo iskoristiti vaše livade da posadimo 'domaćicu' i da krenemo da je izvozimo. Treba iskoristiti tolike poljane koje sada u Vojvodini nisu u potpunosti iskorišćene", rekao je on.

Preletačević je ocijenio da je pokretu "Beli - Samo jako" narod pomogao da prevaziđe mnogobrojne probleme na početku prukupljanja potpisa za kandidaturu, ali je i dalje najveći problem broj notara.

"Vjerovatno se dešava velika opstrukcija vladajuće koalicije kada se radi o notarima, ali borimo se i idemo od vrata do vrata, tražimo ih", kazao je on.

Ljubiša Preletačević Beli je danas objavio i svoj predizborni spot.

Predsjednički izbori u Srbiji raspisani su za 2. april.

Bonus video: