Mićunović: Vučić će se vratiti na funkciju premijera ukoliko izgubi na izborima

"Slušaćemo davno poznatu muziku na poznate riječi: "Ja sam narod, vi ste izdajnici i plaćenici, ja sam patriota, vi ste tuđe sluge". Sve je dobro i poznato, i pjesme i pjevači, ostaje da vidimo da li je publika gluva", poručio je Mićunović
53 pregleda 2 komentar(a)
Dragoljub Mićunović, Foto: Betaphoto
Dragoljub Mićunović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 09.03.2017. 15:31h

Predsjednik Centra za demokratiju Dragoljub Mićunović ocijenio je za NIN da će aprilski predsjednički izbori biti nedemokratski, neravnopravni i da su uvod u autoritarni režim, uz punu vladavinu jednog čovjeka, prenosi N1.

"Slušaćemo davno poznatu muziku na poznate riječi: "Ja sam narod, vi ste izdajnici i plaćenici, ja sam patriota, vi ste tuđe sluge". Sve je dobro i poznato, i pjesme i pjevači, ostaje da vidimo da li je publika gluva", poručio je Mićunović.

Mićunović smatra da je suspendovanje rada parlamenta tokom kampanje državni udar i da se zna od koga je predsjednica Skupštine za takav čin dobila instrukciju.

"Ona je otišla sa sjednice na konsultacije u Vladu! Nije se valjda konsultovala sa vratarom?! Dakle, zna se od koga je dobila instrukciju", dodao je Mićunović.

Mićunović je uvjeren da će se premijer Aleksandar Vučić, kandidat vladajuće koalicije za predsjednika Srbije, vratiti na funkciju premijera ukoliko izgubi na izborima.

"Nastaviće da vlada kao i do sada, kao da se ništa nije desilo. Tu jeste kukavički deo priče, jer je on to tako osmislio ziheraški", dodao je on.

"Kako ćemo iz ovog stanja izaći, ostaje da se vidi2, smatra Mićunović, ali građani imaju taj glasački listić, da se malo oslobode straha i reaguju na ovakvu situaciju.

Bonus video: