Vučić u Areni, Janković na Trgu, Jeremić još vaga

Vučić je planirao da tokom kampanje održi više od 20 mitinga
1 komentar(a)
Saša Janković, Foto: Betaphoto
Saša Janković, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 09.03.2017. 09:08h

Finalni miting u predsjedničkoj kampanji srpski premijer Aleksandar Vučić planira da održi 24. marta u beogradskoj Kombank areni saznaju "Novosti". Nakon skupa u hali koja može da primi i do 35 hiljada posjetilaca, prema tvrdnji lista, Vučićeva kampanja će biti fokusirana na medijske nastupe.

Vučić je planirao da tokom kampanje održi više od 20 mitinga. Ove i naredne sedmice biće u Leskovcu, Čačku, Loznici, Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, a planirao je i odlazak na Kosovo. U međuvremenu, Vučić je najavio da će u svojstvu premijera putovati u Sarajevo, ali i u Moskvu gdje bi trebalo da se sretne sa ruskim predsjednikom Putinom, pa je moguće da je posljednja sedmica rezervisana i za taj susret.

Uz ocjenu da je većina kandidata "zakucala" svoje završne nastupe, Novosti navode da će kandidat građana Saša Janković, koji je krenuo u kampanju iz novobeogradske hale, finalni miting imati negdje na otvorenom, najvjerovatnije na Trgu republike, kultnom mjestu opozicionih okupljanja.

U štabu Vuka Jeremića rekli su Novostima da još vagaju da li će završni skup biti u Bogradu ili u Novom Sadu. Na Trg republike računa i lider radikala Vojislav Šešelj. Radikali su, zbog skromnog budžeta, planirali samo četiri velika mitinga 23. marta u Kragujevcu, dva dana kasnije u Beogradu, 27. marta u Nišu i 19. marta u Novom sadu.

Lider Dveri Boško Obradović za završnicu je ostavio takođe Beograd, ali i rodni Čačak, kadnidat DSS Aleksandar Popović takođe računa na prestonicu, dok su u štabu Saše Radulovića rekli Novostiuma da još nijesu definisali precizan plan kampanje.

Bonus video: