"SINHRONIZOVANI NAPADI NA OBRADOVIĆA"

Dveri: Čanak i Šešelj su Vučićeve ulizice, Jovanović je čovjek s izgubljenom politikom

"Čanak i Čeda su politički klovnovi, na specijalniom zadatku, da svakom normalnom čovjeku ogade politiku i smisao bavljenja politikom... Čanku i Jovanoviću poručujemo da nisu uspjeli. Građani jasno vide da su oni dio Vučićeve vlasti, i pošteno je da bar priznaju da moraju da lažu, vrijeđaju i napadaju, jer ništa drugo ne znaju da rade, osim da se bave politikom i od nje žive", navodi se u saopštenju
99 pregleda 3 komentar(a)
Boško Obradović, Foto: Beta
Boško Obradović, Foto: Beta
Ažurirano: 06.02.2019. 15:25h

Pokret Dveri optužio je danas lidera Lige socijaldemokrata Vojvodine Nenada Čanka i Liberalno-demokratske partije Čedomira Jovanovića da u kampanji za predsjednika Srbije nastupaju sa pozicija premijera i predsjedničkog kandidata vladajuće koalicije okupljene od Srpske napredne stranke Aleksandra Vučića i da su dio njegove vlasti. 

U saopštenju Dveri se ocjenjuje da su sinhronizovani napadi na njihovog kandidata Boška Obradovića ujedinili, kako se navodi, separatističku politiku Nenada Čanka i izgubljenu politiku Čedomira Jovanovića. 

"Čanak i Čeda su politički klovnovi, na specijalniom zadatku, da svakom normalnom čovjeku ogade politiku i smisao bavljenja politikom... Čanku i Jovanoviću poručujemo da nisu uspjeli. Građani jasno vide da su oni dio Vučićeve vlasti, i pošteno je da bar priznaju da moraju da lažu, vrijeđaju i napadaju, jer ništa drugo ne znaju da rade, osim da se bave politikom i od nje žive", navodi se u saopštenju.

Taj pokret je optužio Čanka da vodi separatističku politiku usmjerenu protiv Srbije a da svojom kandidaturom ima zadatak da banalizuje instituciju predsjednika i da u dogovoru s Vučićem učestvuje u emisijama gdje će gostovati drugi predsjednički kandidati.

"Naravno, jer Vučić se neće pojaviti ni u jednom TV duelu, već će njegove sluge i ulizice to činiti umjesto njega, baš poput Čanka i Šešelja", navodi se.

Dveri su ocijenile da je Čedomir Jovanović čovjek sa izgubljenom politikom i identitetom jer mu je politiku preuzeo Vučić, i da bi mu bolje bilo da se bori protiv njega nego da postane njegov portparol. 

"On je i malo nervozan što je raskrinkan kao lažna Vučićeva opozicija, baš kao i Šešelj, a zapravo je dio Vučićeve vlasti i to sad vide svi građani Srbije. Proziva Dveri jer nisu poželjele dobrodošlicu Mogerinijevoj u Skupštini i pohvalio je za strpljenje, a onda okrivljuje Vučića zbog podijeljene Srbije, da bi zaključio da notari nisu iz SNS i da se normalno prikupljaju potpisi", navodi se u saopštenju Dveri.