Šešelj: Prikupljanje potpisa počelo uspješno

On je danas kazao da je uvjeren da će radikali do ponedjeljka uspjeti da prikupe dovoljan broj potpisa za kandidaturu - najmanje 10.000 validnih potpisa
5 komentar(a)
Vojislav Šešelj, Foto: Beta-AP
Vojislav Šešelj, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 04.03.2017. 15:04h

Predsjednik Srpske radikalne stranke (SRS) Vojislav Šešelj izjavio je da je prikupljanje potpisa podrške njegovoj kandidaturi za predsjednika Srbije počela veoma uspješno, da je juče prikupljeno 2.400, ali da je u mnogim opštinama bilo nemoguće zakazati ovjeru potpisa kod notara prije utorka ili srede, saopštio je SRS.

On je danas kazao da je uvjeren da će radikali do ponedjeljka uspjeti da prikupe dovoljan broj potpisa za kandidaturu - najmanje 10.000 validnih potpisa.

Šešelj je rekao da je njegov cilj da se u kampanji prije prvog kruga predsjedničkih izbora stalno politički sukobljava sa Vučićem, ali i da "eliminiše dva glavna suparnika za ulazak u drugi krug – Vuka Jeremića i Sašu Jankovića".

On je rekao da "neće štedjeti svoje protivnike" i da će javno plasirati sve dokaze o njihovim nezakonitim radnjama koje uspije da pribavi i pozvao ih da to isto i o oni učine kada je on u pitanju.

Kada je riječ o drugom krugu, Šešelj je rekao da će tražiti podršku svih onih koji su protiv Aleksandra Vučića i dodao da će mnogo toga zavisiti od ishoda televizijskog duela, u kome je uvjeren da će ga pobijediti.

Bonus video: