Dveri: Koji Aleksandar Vučić je posjetio Vranje?

Srpski pokret Dveri uputiće dopis svim učesnicima u dočeku Aleksandra Vučića da na isti način dočekaju i njihovog kandidata Boška Obradovića, kako bi se omogućio ravnopravan tretman svim predsjedničkim kandidatima
103 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Facebook
Aleksandar Vučić, Foto: Facebook
Ažurirano: 04.03.2017. 10:29h

Aleksandar Vučić je izjavio da kampanje opozicionih kandidata finansiraju tajkuni. On je očigledno riješio da svojim tajkunima, bratu, kumu, i svima kojima je omogućio da steknu ogromno bogatstvo, uštedi novac i da njegovu kampanju plate građani Vranja i Srbije. Vučićeva dupla kampanja je počela, saopštio je danas Srpski pokret Dveri.

Vučić je Vranje posjetio prekjuče i poručio da će biti kandidat svih građana Srbije, a ne samo svoje stranke SNS i njenih koalicionih partnera, da bi obezbijedio da se nastavi napredak i oporavak zemlje koji je počeo 2012. godine.

"Budući da trenutno na političkoj sceni Srbije djeluju dva Aleksandra Vučića - Aleksandar Vučić, premijer Srbije i Aleksandar Vučić, kandidat za predsjednika Srbije - Srpski pokret Dveri postavlja pitanje organizatorima posjete Aleksandra Vučića Vranju: koji je od njih dvojice je posjetio Vranje? Ako je u pitanju Aleksandar Vučić, premijer Srbije, dotični je zloupotrijebio svoju funkciju i zapostavio ozbiljan posao koji mu je povjerila Narodna Skupština, kako bi obilazio Srbiju i govorio na mitinzima kandidata za predsjednika Aleksandra Vučića", navodi se u saopštenju Dveri.

Iz ovog pokreta dodaju da ako je u pitanju Aleksandar Vučić, kandidat za predsjednika Srbije, pitaju s kojim pravom se sve javne ustanove i društvene firme stavljaju u službu predizborne kampanje jednog predsjedničkog kandidata?

"Da li će i drugi predsjednički kandidati prilikom posjete Vranju moći da računaju na to da će svi zaposleni u javnom sektoru čistiti grad, da će se krpiti rupe na ulicama, da će radnici Jumka i drugih javnih preduzeća dobiti slobodan dan i biti odvođeni na miting? Da li ćemo dobiti mogućnost da na tabli, na ulazu u grad, umjesto dobrodošlice u naš grad svim putnicima, istaknemo dobrodošlicu samo našem kandidatu?" kazali su iz Dveri,

Srpski pokret Dveri uputiće dopis svim učesnicima u dočeku Aleksandra Vučića da na isti način dočekaju i njihovog kandidata Boška Obradovića, kako bi se omogućio ravnopravan tretman svim predsjedničkim kandidatima.

"Javne ustanove i preduzeća, kao i javne površine su, kao što im i ime kaže - javne, dakle nisu prćija jedne političke stranke i jednog čovjeka, već vlasništvo svih građana Srbije, pa i onih kojima je dosta pogubne politike koju Aleksandar Vučić vodi već 5 godina. Aleksandar Vučić je izjavio da kampanje opozicionih kandidata finansiraju tajkuni. On je očigledno riješio da svojim tajkunima, bratu, kumu, i svima kojima je omogućio da steknu ogromno bogatstvo, uštedi novac i da njegovu kampanju plate građani Vranja i Srbije. Vučićeva dupla kampanja je počela", saopštile su Dveri.

Bonus video: