Recept svake vlasti: Opozicija će izazvati haos ako ne pobijede

Očigledno je da žele da destabilizuju Srbiju i izazovu nemire i ponove ono što se dešavalo 5. oktobra 2000. godine u Srbiji, ili ono u Ukrajini, ili ono što se danas dešava u Makedoniji"
4 komentar(a)
Aleksandar Martinović, SNS, Foto: Betaphoto
Aleksandar Martinović, SNS, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 03.03.2017. 15:11h

Šef poslaničke grupe Srpske napredne stranke (SNS) u Skupštini Srbije, Aleksandar Martinović izjavio je danas da najavljeni predsjednički kandidati Saša Janković, Vuk Jeremić i Boško Obradović (Dveri) "pripremaju nerede i haos" ako na izborima u aprilu narod nekom od njih ne ukaže povjerenje.

"Očigledno je da žele da destabilizuju Srbiju i izazovu nemire i ponove ono što se dešavalo 5. oktobra 2000. godine u Srbiji, ili ono u Ukrajini, ili ono što se danas dešava u Makedoniji", kazao je Martinović novinarima.

Povodom toga što su poslanici Srpske radikalne stranke danas vikali i lupali u klupe tokom govora visoke predstavnice EU Federike Mogerini, rekao je da je to bilo "nerazumno" i da se time ruši ugled Srbije u svijetu.

Martinović je odbacio navode da je istup radikala dogovoren sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

On je istakao da je SNS čvrsto opredjeljena za EU jer "bolje i značajnije zajednice u svijetu nema", ali je kazao i da su za održavanje čvrstih i prijateljski odnosa sa Kinom i Rusijom.

Bonus video: