Šešelj: Uspješan početak kampanje, Obradović idiot

Šešelj je, reagujući na izjavu lidera pokreta Dveri Boška Obradović da su radikali u dogovoru sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem izveli performans u parlamentu, rekao: "Obradović je potpuni idiot - pustite šta on priča"
2 komentar(a)
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Vojislav Šešelj, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 03.03.2017. 13:26h

Predsjednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj izjavio je da su radikali uspješno počeli predsedničku kampanju demonstracijama protiv obraćanja visoke predstavnice Evropske unije za spoljnu politiku i bezbjednost Federike Mogerini u Skupštini Srbije, prenosi FoNet.

"Na državnoj televiziji su uspjeli da ukinu ton. Mi smo iznjeli ključnu tačku programa, nećemo Evropu, hoćemo integraciju sa Rusijom", rekao je Šešelj novinarima u Skupštini Srbije.

Šešelj je, reagujući na izjavu lidera pokreta Dveri Boška Obradović da su radikali u dogovoru sa premijerom Srbije Aleksandrom Vučićem izveli performans u parlamentu, rekao: "Obradović je potpuni idiot - pustite šta on priča".

On je rekao da je teško doći do notara za ovjeru potpisa za kandidaturu, ali da se SRS ne žuri jer je krajnji rok sljedeća nedjelja, prenosi FoNet.

Redoslijed se određuje žrebom. Vlast je pokazala samovolju jer su uzurpirali notare, a nemaju korist od toga da mašu time da su prvi podneli kandidaturu. Imamo 10 dana, rekao je Šešelj.

Poslanici radikala su tokom obraćanja Mogerini uzvikivali "Srbija, Srbija", "Srbija, Rusija, ne treba nam Unija", a po završteku njenog govora obratili su se i premijeru Aleksandru Vučiću uzvicima "Ua, Vučiću".