Vraćali se s mitinga Vučića: Đukić Dejanović i njen vozač povrijeđeni u saobraćajnoj nezgodi

"S obzirom na to da se radi o saobraćajnoj nezgodi, kod oba pacijenta je moguće odloženo krvarenje. Više informacija o zdravstvenom stanju i ministarke i njenog vozača imaćemo ujutro, kada bude okončana kompletna dijagnostika", rekao je direktor Kliničkog centra u Nišu
54 pregleda 3 komentar(a)
Slavica Đukić Dejanović, Foto: Betaphoto
Slavica Đukić Dejanović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 03.03.2017. 00:15h

Potpredsjednica Socijalističke partije Srbije i ministarka bez portfelja Slavica Đukić Dejanović primljena je večeras u Urgentni centar Kliničkog centra u Nišu, nakon saobraćajne nezgode na putu ka Nišu, kod Grdeličke klisure.

Ministarka Slavica Đukić Dejanović zadobila je ortopedske povrede ramenog pojasa, a skener nije pokazao povrede unutrašnjih organa, rekao je direktor Kliničkog centra u Nišu Zoran Radovanović.

"Ministarka je trenutno u stabilnom stanju, malo je uplašena, svjesna je i komunicira. Ona se nalazi na Klinici za neurohirurgiju radi daljeg praćenja", rekao je Radovanović.

On kaže da je u niški Urgentni centar primljen i ministarkin vozač, kome još nije završena dijagnostika.

"Dijagnostika drugog pacijenta se završava, za sada ne znamo da li se radi o težim ili lakšim povredama" rekao je Radovanović.

Naglasio je da životi ni ministarke ni vozača nisu ugroženi.

"S obzirom na to da se radi o saobraćajnoj nezgodi, kod oba pacijenta je moguće odloženo krvarenje. Više informacija o zdravstvenom stanju i ministarke i njenog vozača imaćemo ujutro, kada bude okončana kompletna dijagnostika", rekao je direktor Kliničkog centra u Nišu.

Nezvanično se saznaje da je automobil u kojem je bila Đukić Dejanović, prilikom preticanja jednog teretnog vozila udario u drugo teretno vozilo koje se kretalo u pravcu Vranja.

Đukić Dejanović i njen vozač su se vraćali s mitinga Aleksandra Vučića, održanog u Vranju.

Bonus video: