I Saša Radulović kandidat za predsjednika Srbije: "Ako je neko borac protiv Vučića..."

Radulović je rekao da su izbori referendum protiv Aleksandra Vučića i da ulazeći u predsjedničku trku žele da povećaju izlaznost i da dođu bar do svojih glasača
51 pregleda 0 komentar(a)
Saša Radulović, Foto: Betaphoto
Saša Radulović, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 02.03.2017. 20:04h

Kandidat pokreta "Dosta je bilo" na izborima za predsjednika Srbije biće Saša Radulović, saopšteno je večeras.

"Ako je neko borac protiv (predsjedničkog kandidata SNS i premijera Aleksandra) Vučića, to sam ja. Ja mislim da ću ući u drugi krug", rekao je Radulović poslije sjednice Skupštine DJB.

Radulović je rekao da su izbori referendum protiv Aleksandra Vučića i da ulazeći u predsjedničku trku žele da povećaju izlaznost i da dođu bar do svojih glasača.

Naša motivacija je pobjeda protiv Vučića, a pobjeda je moguća jer je Vučić ranjiv. Za nas je cilj pobjeda Aleksandra Vučića", rekao je on.

Taj pokret odlučio je da sjednicu Skupštine DJB-a održi dva dana prije nego što je bilo planirano zbog, kako su naveli, "haosa koji predsjednik Vlade pravi raspisivanjem izbora u najkraćem mogućem roku".

DJB je naveo da je cilj tog pokreta na predsjedničkim izborima pobjeda kandidata vladajuće koalicije Aleksandra Vučića.

"Ovi izbori su referendum protiv Vučića, a ne izbori za ovog ili onog protivkandidata. Smatramo da nije bitno da li je predsjednički kandidat naš ili neki drugi. Važno je samo da zadovoljava crvene linije politike i da ima najbolje šanse da pobijedi. Jedino pobjeda protiv Vučića nas dovodi u poziciju da spasemo Srbiju", navodeo je ranije danas taj pokret.

Pokret je ocijenio da je jedini načn da se pobijedi na predsjedničkim izborima da se biračko tijelo motiviše da izadje na izbore i glasa protiv Vučića.

Bonus video: