Vučić premijer otvara puteve, kandidat za predsjednika u slobodnom vremenu

"Kao što vidite, mi ni dinara nismo potrošili na kampanju, nemamo skupove, ne učestvujemo dok se izbori ne raspišu. Nemamo spotove. Mi koji imamo novac, novac ne trošimo i uopšte nismo u kampanji", kaže premijer Aleksandar Vučić, prenosi N1
0 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 02.03.2017. 09:13h

Kandidat SNS-a i premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da još nije počeo kampanju, tokom otvaranja radova na dionici autoputa Surčin-Obrenovac.

"Kao što vidite, mi ni dinara nismo potrošili na kampanju, nemamo skupove, ne učestvujemo dok se izbori ne raspišu. Nemamo spotove. Mi koji imamo novac, novac ne trošimo i uopšte nismo u kampanji", kaže premijer Aleksandar Vučić, prenosi N1.

On je napomenuo da je otvaranju radova prisustvovao striktno kao premijer, a ne kao politički kandidat, kao i da su drugi kandidati svoje kampanje počeli prije šest mjeseci.

Vučić je kazao i da je u predsjedničkoj kampanji, van svog radnog vremena u funkciji premijera, u okviru kojeg opet sa druge strane otvara puteve i fabrike.

"Verujem da je Srbija zemlja pobednika i zemlja ljudi koji rade", naglasio je Vučić.

Međutim, kako prenosi N1, među okupljenima na otvaranju radova bilo je onih koji nisu bili na svom radnom mjestu, da bi dali podršku premijeru.

"Vrijeme je boli glava, ali šta ćeš kad se mora", kazao je jedan čovjek, koji je potom pojasnio pitanje "šta se mora"

"Pa da ispoštujemo, Za naše dobro i dobro naše djece. Da ispoštujemo predsjednika. Premijera", kazao je jedan od okupljenih.

Bonus video: