Vučić: Ne postoje razlozi za vanredne parlamentarne izbore

On je rekao da veoma uvažava mnoge aktere na političkoj sceni, posebno one koji su partneri SNS koji dobro razumiju državu, državne potrebe i obaveze
1 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Aleksandar Vučić, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 27.02.2017. 12:14h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je za RTS da ne postoje bilo kakvi razlozi za vanredne parlamentarne izbora u Srbiji, prenosi B92.

"Srbija je stabilna, stabilna ekonomija. Potrebna je rast, ozbiljnost, odgovornost. Ima stabilnu većinu da funkcioniše u narodnoj skupštini. Sljedeći izbori su 2020. godine", rekao je Vučić.

On je rekao da veoma uvažava mnoge aktere na političkoj sceni, posebno one koji su partneri SNS koji dobro razumiju državu, državne potrebe i obaveze.

"Dobro sam razmotrio njihove ideje za održavanje parlamentarnih izbora, ali smatram da ne postoje bilo kakvi razlozi za održavanje parlamentarnih izbora u ovom trenutku", rekao je Vučić.

Vučić je rekao da će u Srbiji u kratkom vremenskom periodu biti predsjednički izbori, kao i da je predsjednica parlamenta Maja Gojković raspisala lokalne izbore u pet lokalnih samouprava za 23. april.

Bonus video: