Srbija: Janković vjeruje u pobjedu na izborima

On je rekao da bi njegov prvi korak na mjestu šefa države bio da smijeni Aleksandra Vučića sa mjesta koordinatora svih službi bezbjednosti, jer je to još jedno mjesto koje je premijer Srbije "uzurpirao"
1 komentar(a)
Saša Janković, Foto: Betaphoto
Saša Janković, Foto: Betaphoto
Ažurirano: 15.02.2017. 08:40h

Budući kandidat za predsjednika Srbije Saša Janković izjavio je da očekuje podršku svih koji žele uređeno društvo, državne institucije sa integritetom i raskid s partijskom državom i da vjeruje u svoju pobjedu.

Janković je na pitanje da li očekuje podršku stranke Saše Radulovića, u intervjuu za današnji Blic rekao: "Mislim da 'Dosta je bilo' pripada tom političkom korpusu, a uvažavam svačije pravo da se o izborima izjasni u vrijeme i na način koji smatra najboljim".

Na pitanje da li će podržati Vuka Jeremića ako uđe u drug krug Janković je rekao da vjeruje u svoju pobjedu.

"Svako od nas vodi svoju kampanju", rekao je Janković na pitanje da li je bilo razgovora sa Jeremićem o tome ko će koga podržati u drugom krugu.

Janković je rekao da pare za kampanju nema i da nju vode njegovi prijatelji, neki od potpisnika Apela 100, kao i mnoštvo volontera.

On je rekao da bi njegov prvi korak na mjestu šefa države bio da smijeni Aleksandra Vučića sa mjesta koordinatora svih službi bezbjednosti, jer je to još jedno mjesto koje je premijer Srbije "uzurpirao".

Bonus video: