PRIHVATIO KANDIDATURU ZA PREDSJEDNIKA SRBIJE

Vučić: Mnogo volim Nikolića, ali najviše volim Srbiju

Vučić je naveo da bez podrške predsjednika Srbije Nikolića ništa ne bi mogli da urade i da je to njegova “istorijska uloga”
15 komentar(a)
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Aleksandar Vučić, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 06.02.2019. 22:06h

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da će odluka da li će on biti kandidat SNS na predsjedničkim izborima biti donijeta u petak na sjednici Glavnog odbora.

Kako kaže, to je pitanje od velikog značaja za budućnost Srbije.

Vučić navodi da je prihvatio kandidaturu „jer je važno da obezbijedimo kontinuitet za Srbiju“.

“Postigli smo važne i značajne rezultate o kojima bih govorio večeras. Ovo je možda moj posljednji nastup ovde kao predsjednika vlade”, rekao je Vučić u emisiji Upitnik na RTS. 

Vučić je naveo da bez podrške predsjednika Srbije Nikolića ništa ne bi mogli da urade i da je to njegova “istorijska uloga”. 

Vučić je naveo da se tokom današnjeg dana nije sastao sa predsjednikom Nikolićem.

„Ko bi glasao za mene glasao bi i za njega. On je najbolji mogući kandidat, ali ovo je procjena zbog stabilnosti i tri, četiri odsto koje bi mogle da odluče. Procjena je da bismo ovako mogli lakše protiv onih koji su se ujedinili da Srbiju vrate nazad“, rekao je Vučić.. 

„Planiram i da radimo zajedno i nemam nikakav problem s tim, ali treba da vidimo kako da pobijedimo. Mnogo volim Tomislava Nikolića, mnogo volim svakoga, ali najviše volim Srbiju“, dodao je Vučić. 

Predsjedništvo SNS je nа održаnoj sednici odlučilo da za predsjednikа Srbije, kаo svog kаndidаtа, istаkne Aleksаndrа Vučićа i tа odlukа donijetа je jednoglаsno.