LIDER NOVE SRBIJE POKAZAO NOVU FOTOGRAFIJA

Ilić: Lončar sa Zemuncima na bazenu; Lončar: Kupio je slike od fudbalera

Ilić tvrdi da nije tačno da je Lončar operisao oca pokojnog šefa zemunskog kriminalnog klana Dušana Spasojevića, nakon čega je sa njim otišao na piće, jer je on tada bio specijalizant., kako je to prethodnih dana tvrdio premijer Srbije Aleksandar Vučić
513 pregleda 0 komentar(a)
Zlatibor Lončar, Zemunci, fudbaleri Partizana, Foto: Nova Srbija-Mondo
Zlatibor Lončar, Zemunci, fudbaleri Partizana, Foto: Nova Srbija-Mondo
Ažurirano: 26.01.2017. 19:52h

Lider Nove Srbije (NS) Velimir Ilić pokazao novu fotografiju na kojoj se vidi aktuelni ministar zdravlja u Vladi Srbije Zlatibor Lončar sa, kako tvrdi, "članovima zemunskog klana na bazenu u Šilerovoj ulici". Na fotografiji su i dvojica bivših fudbalera Partizana.

On je istovremeno zatražio smjenu Lončara i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, zbog, kako tvrdi, brojnih "namještenih tendera", prenosi Tanjug.

Fotografija koju je danas pokazao Ilić dostavljena je iz Nove Srbije portalu Mondo, a Ilić je ustvrdio da su na fotografiji "članovi Zemunskog klana".

Međutim, na slici (lijevo od Lončara) je bivši reprezentativac i fudbaler Partizana Danko Lazović. Na fotografiji (desno od Lončara) je takođe bivši fudbaler beogradskih crno-bijelih, Dragoljub Jeremić, piše Mondo.

Ilić, međutim, nije imenovao, kako tvrdi, "članove Zemunskog klana" sa fotografije, niti je objasnio u kakvoj su vezi ovi ljudi sa fotografije i ministar Lončar.

Ilić tvrdi da nije tačno da je Lončar operisao oca pokojnog šefa zemunskog kriminalnog klana Dušana Spasojevića, nakon čega je sa njim otišao na piće, jer je on tada bio specijalizant., kako je to prethodnih dana tvrdio premijer Srbije Aleksandar Vučić.

"Ljekari iz Kliničkog centra su mi poslali dopis da nije moguće da neko ko je na specijalizaciji može da uđe u operacionu salu", rekao je Ilić.

"Ovo vas je ubolo u srce", poručio je Ilić, koji je istovremeno zatražio smjenu Lončara i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorane Mihajlović, zbog brojnih "namještenih tendera".

On je i prije četiri dana pokazao novinarima fotografije na kojima se nalazi Lončar u društvu sa Spasojevićem i tada je rekao da je te fotografije dobio "od službe" i da od premijera očekuje "da napravi promjene u Vladi".

Lončar: Ilić je fotografiju kupio od jednog od fudbalera sa slike

Ministar zdravlja Srbije Zlatibor Lončar objasnio da su fotografije sa Dušanom Spasojevićem nastale poslije operacije njegovog oca. Lončar kaže da su ga pozvali da se, kako kaže, upozna sa najpoznatijim političarem sa vlasti. Velimir Ilić je do fotografija došao tako što ih je kupio od jednog fudbalera sa slike, dodaje ministar.

"Slika je nastala blizu njihove kuće. To je neki tržni centar u blizini. Tada sam bio specijalizant i radio sam operacije", rekao je Lončar u drugom Dnevniku Radio televizije Srbije.

Lončar je kazao kaže da mu je jedan od fudbalera sa slike rekao da je fotografije prodao Velimiru Iliću.