Obradović: Vučić smije na tv duele samo sa Jelenom Karleušom i Jelenom Milić

"Izlazak predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića na režirani televizijski duel sa Jelenom Milić na TV Pink vrhunac je Vučićevog licemjerja, foliranja i zamajavanja građana"
81 pregleda 8 komentar(a)
Boško Obradović, Foto: Centrifuga
Boško Obradović, Foto: Centrifuga
Ažurirano: 16.01.2017. 12:02h

Predsjednik Pokreta "Dveri" Boško Obradović optužio je danas premijera Srbije Aleksandra Vučića da nema hrabrosti da izađe na televizijski duel sa nekim predstavnikom opozicije već da u emisiji smije da se pojavi samo sa zastupnicom NATO interesa u Srbiji, jer jedino tako može da izgleda kao patriota.

"Izlazak predsjednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića na režirani televizijski duel sa Jelenom Milić na TV Pink vrhunac je Vučićevog licemjerja, foliranja i zamajavanja građana. Lider SNS koji pet godina nije izašao ni na jedan TV duel sa bilo kojim predstavnikom opozicije, uvijek nađe vremena za TV duele sa dvije Jelene: Jelenom Karleušom i Jelenom Milić", naveo je Obradović u pisanoj izjavi.

On je upitao zbog čega Vučić izlazi na duele sa njima kada one "nikoga na predstavljaju u Srbiji", umjesto da izađe na duel sa nekim ko predstavlja birače, ima parlamentarni status i političku težinu.

"Zato što ne smije! Vučić bira Jelenu Milić zato što je ona kao agent interesa NATO pakta u Srbiji omražena u narodu i kao takva jedina na javnoj i medijskoj sceni pored koje Vučić može da izgleda kao patriota. Ali, i Milićka ga je lepo podsjetila – da je on mnogo više na vezi sa njenim NATO šefovima u inostranstvu, kao i sa onima koji su bombardovali Srbiju poput Blera, Šredera i Klintonovih", dodao je on.

Obradović je naveo da je jasno da je Vučić u predizbornoj kampanji i da je "provaljena namjera njegovog suludog i opasnog poteza" sa vozom za Kosovo koji je trebalo da ga predstavi kao velikog zaštitnika srpskog naroda.

"Slično se ponaša i Tomislav Nikolić koji se poslije pet godina probudio iz političke kome i sjetio odbrane Kosova i Metohije", rekao je Obradović i upitao predsjednika Srbije gdje je bio kad su sklapani neustavni Briselski sporazumi i ukidane institucije države Srbije na Kosovu i Metohiji što se dogodilo sa njegovom platformom za Kosovo i Metohiju.

Bonus video: