Haos u Nišu: Obustavljen saobraćaj na auto-putu, lančani sudar na izlazu iz grada, 18 povrijeđenih

Nišlija Nikola Milenković, koji je jutros od 5 časova bio zarobljen na auto-putu kod Niša, rekao je da je prije pola sata rašćišćena dionica kod Trupalskih šuma u smjeru ka Nišu
56 pregleda 0 komentar(a)
Snijeg, vožnja, Foto: Shutterstock
Snijeg, vožnja, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 06.01.2017. 11:52h

Saobraćaj na auto-putu Beograd- Niš bio je zaustavljen u oba smjera kod petlje Trupale, i u koloni je ostalo zarobljeno više autobusa, kamiona, putničkih automobila... Dio saobraćaja se preusmjerava starim putem preko Aleksinca.

Takođe, na izlazu iz grada kod kazneno-popravnog doma dogodio se lančani sudar, u kome je povrijeđeno je 18 osoba među kojima ima šestoro djece gdje je takođe zastoj, a na dionicu puta kod Niša je upućena i Žandarmerija, javlja Blic.

Nišlija Nikola Milenković, koji je jutros od 5 časova bio zarobljen na auto-putu kod Niša, rekao je da je prije pola sata rašćišćena dionica kod Trupalskih šuma u smjeru ka Nišu.

"Najzad smo uspjeli da prođemo. Došli su pripadnici Sektrora za vanredne situacije u mini kvadovima, a posle toga i mnogo više čistača za snijeg. Uspjeli su da očiste put i sva vozila iz kolone su uspjela da prođu do grada", ispričao je za „ Blic“ Nišlija Nikola Milenković, koji je bio zarobljen na auto-putu kod Niša. On je dodao da ne zna da li je prohodan pravac auto-puta prema Beogradu, jer je vidio kolonu kamiona kako stoji.

"Čekao sam u koloni od 5 časova jutros. Ispred mene je bilo više od 30 vozila. Stao sam tu kod Trupalskih šuma i ni makac dalje, a samo je 1.000 metara do Niša. Duva olujni vetar koji raznosi snijeg, i izuzetno je hladno. Bilo je minus osam, a sad je pet stepeni ispod nule. U autobusima ima i djece, i stvarno je neophodno da se što prije očisti", rekao je Milenković.

Bonus video: