Karić: Dolazim u subotu, za progon kriva Koštunicina vlada

Karić smatra logičnim odluke Specijalnog suda i Tužilaštva za organizovani kriminal o ukidanju rješenja o pritvoru i potjernice za njim nakon obustave istrage
3 komentar(a)
Bogoljub Karić, Foto: Screenshot (YouTube)
Bogoljub Karić, Foto: Screenshot (YouTube)
Ažurirano: 28.12.2016. 16:29h

Vlasnik "BK grupe" Bogoljub Karić u subotu dolazi u Srbiju, kao slobodan čovjek, na, kako kaže, svadbu ćerke Danice, a za svoj decenijski krivični progon odgovornom smatra vladu Vojislava Koštunice.

Karić smatra logičnim odluke Specijalnog suda i Tužilaštva za organizovani kriminal o ukidanju rješenja o pritvoru i potjernice za njim nakon obustave istrage.

"Šta očekivati poslije upada kordona policije koju je Koštuničina vlada poslala i civila u fantomkama? Oni su uletjeli u sve, od Mobtela, banke, osiguranja, BK televizije, bilo je razbijanja kompjutera, oduzimanja opreme i ostalog. To se desilo tri mjeseca nakon što je Pokret snaga Srbije osvojio 20 odsto glasova", rekao je Karić za B92.

On smatra da je cilj toga bio oduzmanje kompanije, a on da se "protjera, ali da se pre toga uhapsi i privede".

Karić je, kako je naveo međutim, poslušao "određene službe" i napustio je zemlju da bi sačekao novo vrijeme, nove ljude, gdje će pravde biti.

"Očekivao sam ovakav rezultat. Bilo je jasno da je u pitanju čisto politički pokrenuta akcija oduzimanja svih mojih kompanija i moje političke likvidacije", rekao je Karić.

Bonus video: