Nižnji Novgorod: Ubijeno dvoje terorista,pronađen eksploziv

Pozivajući se na svoje bezbjednosne izvore, TAS S je ranije javio da je "tokom specijalne operacije ubijeno dvoje članova banditske grupe"
0 komentar(a)
Nižnji Novgorod, Foto: Twitter
Nižnji Novgorod, Foto: Twitter
Ažurirano: 23.10.2016. 13:29h

Ruske bezbjednosne snage ubile su u gradu Nižnji Novgorod dvije osobe osumnjičene za terorizam, rekao je danas za rusku državnu agenciju izvor iz bezbjednosnih snaga, prenosi AFP.

TAS S navodi da je u automobilu ubijenih pronađen eksploziv.

"Pripadnici snaga reda su zaustavili automobil, dvojica osumnjičenih nijesu poslušala naredbu i ubijeni su na licu mjesta, a u automobilu je pronađen eksploziv", kazao je izvor iz bezbjednosnih službi i dodao da se "specijalna operacija nastavlja kako bi se eliminisali osumnjičeni koji su umješani u terorističke aktivnosti".

Pozivajući se na svoje bezbjednosne izvore, TAS S je ranije javio da je "tokom specijalne operacije ubijeno dvoje članova banditske grupe".

Ruska agencija je navela da je "specijalna operacija započela kada su bezbjednosne službe primile informaciju o lokaciji bandita".

TAS S je saopštio, pozivajući se na lokalno stanovništvo, da su "kvart i ulica blokirani kordonom policije" i da se "povremeno čuje pucnjava iz vatrenog oružja".

Ruska agencija je javila i da su dvojica pripadnika Specijalne jednice za brzo reagovanje ranjena i odvedena u bolnicu.

Bonus video: