NIZ PARKIRANIH VOZILA

Nevjerovatne fotografije iz Firence: Auta propala kroz asfalt

Ogromna rupa se stvorila u jutarnjim časovima u jednoj od ulica koje se nalaze na nasipu reke Arno i koje vode ka jednoj od glavnih turističkih atrakcija grada
50 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 10.02.2019. 02:28h

Niz parkiranih automobila u dužini od 200 metara propao je kroz asfalt zbog havarije vodovodne cijevi u centru Firence, u blizini čuvenog gradskog simbola Ponte vekija.

Ogromna rupa se stvorila u jutarnjim časovima u jednoj od ulica koje se nalaze na nasipu reke Arno i koje vode ka jednoj od glavnih turističkih atrakcija grada. 

U urušavanju ulice je stradalo dvadeset vozila, ali niko nije povrijeđen, rekao je gradonačelnik Firence Dario Nardela. Snabdijevanje vodom tog dijela grada je u prekidu. 

Vatrogasci su pozvali stanovnike obližnje zgrade da se dobrovoljno evakuišu, a vlasti pokušavaju da utvrde da li bi oslabljeni asfalt mogao da izdrži težinu krana koji bi izvukao automobile od koji su neki potopljeni pod vodom. 

Nardela je rekao da se asfalt urušio zbog podzemnog izlivanje vode nastalog zbog pukotine na cijevi koja jedan od glavnih vodovodnih kanala u tom dijelu grada, prenosi AP. 

Nastao jarak je dugačak oko 200 i širok oko sedam metara

Galerija