ELVIRA ISAJEVA OSTALA U DUBAIJU

Zakasnila na let "boinga" i spasila se smrti

Naš partner iz Dubaija, kompanija "Alfa tur", produžila je njen boravak, na svoj račun, za nekoliko dana. I kroz nekoliko dana ona će moći da se vrati u Rusku Federaciju", rekao je novinarima zvaničnik turističke kompanije Andrej Savostjanov
0 komentar(a)
Rusija, avion, Foto: Reuters
Rusija, avion, Foto: Reuters
11.02.2019. 04:29h

Putnica "Natali tursa" Elvira Isajeva spasila se zakasnivši na let aviona "Flaj Dubaija" koji se srušio danas u Rostovu na Donu, saopštio je zvaničnik turističke kompanije Andrej Savostjanov.

Prema njegovim riječima, Isajevoj je produžena dozvola za boravak u Dubaiju za četiri dana na račun turističke kompanije, što je, kako se ispostavilo, bila srećna okolnost, prenio je Sputnjik. 

"Možemo reći, na sreću, jedan od naših putnika, odnosna ta putnica koja je trebalo da leti, nije poletjela s aerodroma u Dubaiju zato što je proslavljala s prijateljicom, kako su nam rekli, rođendan, kasno se vratila u hotel i nije mogla da stigne na let. U ovom trenutku ta putnica je u Dubaiju. Naš partner iz Dubaija, kompanija "Alfa tur", produžila je njen boravak, na svoj račun, za nekoliko dana. I kroz nekoliko dana ona će moći da se vrati u Rusku Federaciju", rekao je novinarima Savostjanov.

"Riječ je o Elviri Isajevoj, rođenoj 1982. godine. Druge podatke ne mogu da saopštim“, rekao je on i dodao je da joj je boravak u hotelu produžen na račun kompanije.

Na aerodromu Rostova na Donu u subotu rano ujutru srušio se avion "boing 737-800" avio-kompanije "Flaj Dubai" koji je letio iz Dubaija. 

Nesreća se dogodila pri veoma lošim vremenskim uslovima nakon što je letjelica kružila iznad aerodroma dva i po sata, pokušavajući da se prizemlji.

Kako je saopštila avio-kompanija, u avionu je bilo 55 putnika i sedam članova posade.