Kćerka Putinovog portparola otkrila luksuz koji je želio da sakrije

Početkom avgusta se proširila vijest da je na vjenčanju nosio sat od pola miliona eura, a onda su se pojavile informacije da ljetuje na drugoj najskupljoj jahti svijeta - Maltese Falconu
67 pregleda 28 komentar(a)
Lisa Peskov, Foto: Instagram
Lisa Peskov, Foto: Instagram
Ažurirano: 20.08.2015. 08:59h

Dmitrij Peskov, portparol Vladimira Putina, opet je u fokusu javnosti zbog luksuznog života.

Početkom avgusta se proširila vijest da je na vjenčanju nosio sat od pola miliona eura, a onda su se pojavile informacije da ljetuje na drugoj najskupljoj jahti svijeta - Maltese Falconu.

Jedan od vođa opozicije Aleksej Navaljni je tražio da Peskov odgovori ko je platio njegov provod tokom medenog mjeseca.

Navaljni je na svom blogu napisao da Peskov boravi na jahti vrijednoj preko 100 miliona eura, na kojoj nedjelju dana "luksuza bez kompromisa" košta 385 hiljada eura.

Taj iznos je tri puta veći od iznosa koji Peskov zaradi za godinu dana. Navaljni je kazao da ima informacije da jahta plovi oko Sardinije, ali je Peskov preko ruskih medija to demantovao i kazao da je na Siciliji u hotelu i da nikad nije bio na toj jahti.

Međutim, ruski bloger Georg Alburi je sa profila ćerke Peskova izvukao dokaze koji potvrđuju to što Navaljni priča. Lisa Peskov je objavila dva selfija na Instagramu, prvi sa jahte na Siciliji (kako otkriva geotag), a drugi nedugo nakon toga na kom se vidi i dio broda, pa su poređenjem lako utvrdili da se radi o Maltese Falconu.

A photo posted by Lisa (@stpellegrino) on

Bonus video: