Policajac poginuo u namjernom sudaru

Preliminarni podaci pokazuju da je automobil koji je izazvao nesreću namerno prešao u lijevu traku i zabio se u policijsko vozilo
0 komentar(a)
Slovenija, Foto: Shutterstock
Slovenija, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.07.2015. 17:08h

Jedan slovenački policajac je danas poginuo u saobraćajnoj nesreći koju je na lokalnom putu u blizini LJubljane namjerno izazvao počinilac nedjela, objavili su danas slovenački mediji.

Prema zasad nezvaničnim podacima, jedan muskarac je pozvao policiju prijavivši nepostojeći zločin, a kad su policajci dojurili na lice mjesta, on se direktno zabio svojim automobilom u policijsko vozilo, prenijela je agencija STA.

U toj nesreći, koja se dogodila u Igu, južnom predgrađu Ljubljane, jedan policajac je poginuo, dok je drugi lakše povrijeđen, a počinilac je zadobio teške povrede, saopštila je policija.

Preliminarni podaci pokazuju da je automobil koji je izazvao nesreću namerno prešao u lijevu traku i zabio se u policijsko vozilo.

Muškarac je navodno čekao sa strane puta, oko 300 metara od mjesta sudara, a kada je začuo policijsku sirenu upalio je kola i krenuo prema policajcima.

Poslije nesreće, policijsko vozilo je ostalo da leži prevrnuto u obližnjem polju, dok je automobil počinioca ostao na putu, navodi policija.

Bonus video: