Poljska: Šef parlamenta dobio prijetnju bombom

Policija je odlučila da u obje kancelarije ostane sve do momenta kada bi navodno trebalo da eksplodira bomba, pošto je današnja prijetnja bila sasvim konkretna - pojedincu, dok su učestale lažne prijetnje u Poljskoj obično usmjerene na institucije - ministarstava, sudove, poreske uprave
1 komentar(a)
Radoslav Šikorski, Foto: Beta-AP
Radoslav Šikorski, Foto: Beta-AP
Ažurirano: 24.02.2015. 10:54h

Predsjednik Sejma poljskog parlamenta dobio je noćas anonimnu prijetnju da će u njegove dvije poslaničke kancelarije eksplodirati bomba i pobiti njegove saradnike.

"I-mejl sa prijetnjom stigao je na adrese obje poslaničke kancelarije Radoslava Šikorskog. Policiju su pozvali oko ponoći. Odmah su pošli i provjerili oba mjesta. Pored kancelarija i obližnje zgrade nije nađeno ništa sumnjivo", rekla je novinarima portparolka lokalne policije Monika Hlebič.

Policija je odlučila da u obje kancelarije ostane sve do momenta kada bi navodno trebalo da eksplodira bomba, pošto je današnja prijetnja bila sasvim konkretna - pojedincu, dok su učestale lažne prijetnje u Poljskoj obično usmjerene na institucije - ministarstava, sudove, poreske uprave.

Bonus video: