Putin priznao da je ponovo zaljubljen

U aprilu 2013, Putin i njegova supruga Ljudmila saopštili su da su se razveli, posle 30 godina braka. Neki mediji su pisali da se Putin u tajnosti razveo da bi se oženio sa Alinom Kabajevom, 31-godišnjom bivšom gimnastičarkom, olimpijskom šampionkom i poslanicom
0 komentar(a)
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Vladimir Putin, Foto: Reuters
Ažurirano: 18.12.2014. 15:30h

Ruski predsjednik Vladimir Putin, obično diskretan po pitanju svog privatnog života, iznenadio je danas novinare na godišnjoj konferenciji za medije kada je rekao da je "zaljubljen".

Putin je novinarima u Kremlju prepričao svoj razgovor sa "jednim prijateljem iz Evrope, velikim državnikom koji ga je prošle godine pitao da li je zaljubljen".

Pitao sam ga na šta misli, a on je rekao da ga zanima da li nekoga volim. Na to pitanje sam odgovorio "da" i da mi je ljubav uzvraćena, dodao je ruski predsjednik.

Putin je rekao i da je komentar njegovog sagovornika bio "tim bolje".

"Sve je u redu, ništa vi ne brinite", poručio je Putin okupljenim novinarima.

Privatni život ruskog predsjednika je tabu tema za ruske medije.

U aprilu 2013, Putin i njegova supruga Ljudmila saopštili su da su se razveli, posle 30 godina braka.

Neki mediji su pisali da se Putin u tajnosti razveo da bi se oženio sa Alinom Kabajevom, 31-godišnjom bivšom gimnastičarkom, olimpijskom šampionkom i poslanicom.

Putin je demantovao te glasine i rekao da u njima nema ni trunke istine i upozorio one koji zabadaju nos u privatni život drugih.

Bonus video: