Njemačka: Zaplijenjeno 12 kilograma kokaina u vozu

Kofer je, kako se navodi, nadležnim kontolorima pao u oči, pošto je stajao između te dvije žene i izgledalo kao da ne pripada ni jednom putniku
0 komentar(a)
kokain, Foto: Shutterstock
kokain, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 05.11.2014. 13:19h

Njemački carinici su u vozu na relazicji Hamburg-Kopenhagen otkrili 11,8 kilograma kokaina, čija bi vrijednost na ulici bila oko 750.000 eura.

Uhapšene su dvije žene.

To je saopštila glavna carinska ispostava u Kilu, glavnom gradu njemačke pokrajine Šlezvig-Holštajn, smještene na krajnjem sjeveru države i granici prema Danskoj.

Policija je uhapsila dvije žene, koje za sada negiraju da njima pripada kofer sa kokainom, a mediji danas javljaju da je neko od putnika međunarodnog voza potvrdio da je jedna od uhapšenih, prilikom ulaska u voz u Libeku, nosila taj kofer.

Relacija između Hamburga i Kopenhagena nalazi se pod stalnom prismotrom njemačkih carinika i policije koja se bavi suzbijanjem prometa narkotika, ukazuju mediji.

Kofer je, kako se navodi, nadležnim kontolorima pao u oči, pošto je stajao između te dvije žene i izgledalo kao da ne pripada ni jednom putniku. Kada su službenici otvorili kofer, pronašli su ispod peškira 11, 8 kilograma kokaina, spakovanog u 21 paketić.

Bonus video: