Rusija: Edvard Snouden snimljen u kupovini

"Fotografija je snimljena u Moskvi", tvrde sa sajta Life News.com koji je poznat po "bliskim vezama s Kremljom i ruskim bezbjednosnim službama"
0 komentar(a)
Edvard Snouden, Foto: Beta/AP
Edvard Snouden, Foto: Beta/AP
Ažurirano: 07.10.2013. 14:14h

Na ruskom sajtu LifeNews.com danas je objavljena fotografiju Edvarda Snoudena o kome se ništa nije znalo od kada je napustio moskovski aerodrom.

Na zamagljenoj fotografijoj vidi se ležerno obučen muškarac sa bradicom i sunčanim naočarima kako gura puna kolica s namirnicama preko ulice. Auto s djelimično čitljivim ruskim tablicama i znak za pješački prelaz jasno ukazuju da je on u Rusiji.

"Fotografija je snimljena u Moskvi", tvrde sa sajta Life News.com koji je poznat po "bliskim vezama s Kremljom i ruskim bezbjednosnim službama", prenijela je agencija AFP.

AFP podsjeća da o Snoudenu nije bilo vijesti od kada je izašao iz zgrade moskovskog aerodroma Šeremetjevo 1. avgusta, pošto je dobio privremeni azil u Rusiji, uprkos protestima Vašingtona.

Snouden, bivši saradnik CIA i američke Nacionalne bezbjednosne službe, objelodanio je u medijima detalje masovnog vladinog nadzora građana na internetu.

Bonus video: