Njemačka: Vlasnici bordela ucjenjivali uglednu klijentelu kompromitujućim video snimcima

Ucijenjenim mušterijama usluge su naplaćivane po "naduvanim" cijenama
52 pregleda 4 komentar(a)
Ažurirano: 22.07.2012. 08:55h

Vlasnici čuvenog njemačkog bordela "Rethel 77" ucjenjivali su bogate i slavne i drogirali klijente dok su pravili velike račune na njihovim kreditnim karticama, prenosi beogradski "Blic".

Masovnom policijskom istragom o aktivnostima trojice vlasnika bordela, koji su uhapšeni, otkriven je sistem krađe čije su mete bile televizijske i sportske zvijezde, poslovni rukovodioci i navodno, jedan aristokrata.

Jedan od uhapšenih je Bert Voleršajm (61), koji nosi nadimak "kralj crvenih fenjera", koji je stekao slavu nakon dokumentarnog filma o njegovom životu i poslovanju.

Istragom je otkriveno da su posjetioci "Rethel 77" i drugih bordela u Dizeldorfu ulazili u pažljivo smišljenu zamku.

Jedan od uhapšenih je Bert Voleršajm (61), koji nosi nadimak "kralj crvenih fenjera" i koji je stekao slavu nakon dokumentarnog filma o njegovom životu i poslovanju

Jedna od prostitutki posvjedočila je da su klijentima davani narkotici za silovanje pomiješani u minijaturne boce alkohola, dok su ostali omamljivani sa alkoholom i kokainom.

Nakon što bi klijenti bili omamljeni, uzimane su im kreditne kartice, kojima su plaćane određene usluge po "naduvanim" cijenama.

Jednoj od žrtava naplaćeno je više od 20.000 eura za noć provedenu u bordelu.

Onima koji su htjeli da se žale puštani su video snimci na kojima su zabilježeni njihovi seksualni odnosi sa prostitutkama.

Policajci stoje ispred ulaza u bordel "Rethel 77" u Dizeldorfu

Policija navodi da je banda na navedenim aktivnostima zaradila oko 98.000 eura, ali da je pravi iznos najvjerovatnije mnogo veći.

Galerija

Bonus video: