U autu punom smeća živjeli sa troje djece, djevojčica dobila opekotine

Na osnovu anonimne dojave policija je provjerila auto i među kokošjim kostima i kartonima mlijeka pronašla jednogodišnjeg dječaka kako spava
0 komentar(a)
Ažurirano: 24.08.2011. 16:34h

Džastin Hamilton (31) i Kristin Heris (26) sa Floride uhapšeni su i optuženi za zanemarivanje djece jer su s troje njih živjeli u autu punom smeća na parkingu supermarketa Velmart.

Na osnovu anonimne dojave policija je provjerila auto i među kokošjim kostima i kartonima mlijeka pronašla jednogodišnjeg dječaka kako spava.

Opekotine na djevojčicinim leđima

Našli su i tablete i bocu tekile. Sedmogodišnja djevojčica pronađena je sa plihovima na crvenoj koži, pa su odmah pozvali hitnu pomoć.

Dvojicu dječaka starih jednu i četiri godine predali su socijalnoj službi.

"Skrhani" otac

"Srce mi se slama. Znam kako ovo izgleda, ali riječ je o nesporazumu", rekao je otac djece iz zatvora.

On i Kristin prvo su objasnili policiji da su tri dana živjeli u autu, a kasnije su promijenili priču tvrdeći da su samo jednu noć prespavali u autu. Otac je ispričao da su se posvađali s rodbinom i nisu imali gdje otići. Majka je poricala zanemarivanje djece.

"Riječ je o samo jednom danu i kćer je bila na suncu nekoliko sati. Nikad nisam zanemarivala svoju djecu, možete pitati bilo koga", komentarisala je kćerkine opekotine.

Majka

Otac kaže da su dan proveli na pedalini na jezeru i da je djevojčica tu dobila opekotine, a porodični pedijatar joj je dao losione.

Ovim djelom Hamilton je prekršio uslovnu kaznu zbog pokušaja prodaje kokaina.

Terete ga i za posjedovanje droge i lažne vozačke dozvole. I majka ima policijski dosije od ranije zbog posjedovanja marihuane i krađa. O nadzoru nad djecom odlučiće sud, javlja Dejli Mejl.

Galerija

Bonus video: